středa 12. ledna 2011

Ordinary day.

Venku začíná být odporně blátivě a zima. To, že někde v bordelu prosvítá zelená tráva na mě moc optimisticky nepůsobí:-). Už se hrozně těším na vstávání, kdy škvírou mezi roletama prosvítá modrá obloha a sluneční paprsky. Kéž by se to dalo nějak posunout:-).

Včera jsem nejvíc zavzpomínala na starý dobrý časy, kdy jsme poslouchali samou latin hudbu a připomněla si písničky od Thalíi (konkrétně CD Arrasando). Hrozně mi to připomnělo jedno konkrétní léto a taky chvíli. Vlastně i dobu, kdy si Simča to cd koupila a nadšeně jsme ty písničky poslouchali. Jak jsme milovali Quiero amarte a já pak ujížděla na No hay que llorar. Překladáli jsme texty a tak:-). Díky tomu jsem včera taky objevila písničku, kterou jsme se Simčou hledali asi 10 let (:-D) Simpre rondando od Barbary a Fiorelly. Byli jsme hold holky od telenovel no:-D. Momentálně mě taky napadá Gilda, kterou jsme milovali kvůli Divokýmu andělu a její Se me ha perdido un corazón. Máte taky nějakou takovou dobu či písničky? (Sem s nima klidně).

Blíží se společné týdenní bydlení s K. a tak už připravuju filmy, který zkoukneme a naplánovala jsem, že taky konečně dáme BBT (doufám). Budu kuchtit, budu se mít a konečně použiju balistik, co mám z Lushe. 
Včera jsem se konečně odhodlala a pustila si Arizona dream od Kusturici. Nic jinýho jsem od něj neviděla a mám pocit, že ani neuvidím. Ne, že by se mi ten film nelíbil (já mám ráda zvláštní věci), ale bylo toho tam fakt moc - a pořád jsem tak trochu pokukovala, když už to skončí (a to ten film má 2:14). Za to vám, ale s čistým svědomím můžu doporučit Flipped, protože to je fakt kouzelnej film a má takovou tu atmosféru starý doby a příjemnej soundtrack a prostě tak - je dobrej!
Začala jsem hrát zase Café world (díky Kíťo FAKT!) :-D a nemůžu se od toho teď odtrhnout - ach jo. Přesto ale nelením a bakalářku poctivě píšu a docela mě to i začalo bavit (nekecám - opravdu). 
Zítra mám svůj birthday day a tak v pátek budu péct dort (schwarzwaldský dort) a slibuju, že dodám fotku jak se mi povedl (doufám teda, že se povede). 
Konečně jsem taky začala plánovat třídní sraz s lidma ze střední a hodně teď taky zase čtu (což je tááák fajn). 
No a teď už jdu pokračovat ve vaření v CW a v psaní o dětském autismu:-).



0 komentářů :

Okomentovat