středa 20. července 2011

Deštivý den v pyžamu.

Za oknem vydatně prší a já jsem v pět odpoledne stále v pyžamu. Zas tak úplně se neválím, jsem totiž "nemocná", takže ležím a po hodně dlouhé době koukám na televizi. Piju spoustu čaje a jím kuřecí polívku, co jsem si včera uvařila. Je to ta nejlepší polívka na světě (z Albert magazínu) a protože Vás mám ráda, přidávám recept (jen vyfocený, protože nejsem schopná jít k tiskárně a skenovat). Bolí mě hlava, dutiny a nemůžu se vysmrkat. Zkrátka klasika - každý rok musim být aspoň jednou o prázdninách nemocná (ach jo).


Když už teda musím ležet, tak jsem konečně změnila design, což jsem měla v plánu už dlouho. Líbí? Nelíbí? Mě moc:-D.

Noo a co se vlastně všechno událo bych Vám měla sdělit. Byl by to blog tak na kilometr, takže to asi zkrátím:-).

  • MFF Karlovy Vary - hahahaha, výlet se nám nakonec ze tří dnů zkrátil tak na jeden a půl. Lístky na filmy vůbec nebyly - nakonec jsme teda vyzískali ve stanovym městečku lístky aspoň na jeden film (Tenkrát v Anatolii). Snad ani nechtějte vědět jaký to bylo a o čem to bylo:-D. Ale jinak se mi tam moc líbilo, byla to vlastně docela dobrá párty a zážitek. Příště už tam asi ale nepojedu.
  • Pak jsme strávili nějaký dny na chatě s K. rodičema. Takže klasika - pití, petanque, teplo, jídlo, Česko, knížka, práce na zahradě....
  • Týden jsem pak byla v Praze, chodila do práce, uklízela vyklízela a HLAVNĚ byla na večeři v restauraci Čestr (patří pod Ambiente) - snad ani nejde popsat ten zážitek. Rozhodně nejluxusnější večeře v mým životě. Bylo to tam výborný, nekuřácký, moc milej personál, zajímavý prostředí. Dali jsme si tříchodový menu + dezert a po dvou a půl hodinách odcházeli zcela plni a spokojeni. Vřele doporučuju zkrátka!!!
  • Teďka o víkendu jsem jela po druhé už na Živohošť, jelikož K. jel na starej tábor, kam jezdil se podívat. Konečně jsem taky chytla počasí, že nebylo 10 °C :-) - dokonce jsem vlezla do vody. Táta vytáhnul člun, byla grilovačka a na baru jsem pak taky strávila pár hodin s drahýma spolužákama L. a M. V neděli mi pak akorát bylo celej den dost špatně nooo. 
  • Od pondělka (neděle večer) jsem zase zpátky v Praze. Konečně jsem po půl roce viděla Kristýnku svojí -> do knihovny jsem šli, na obídek, na Neviditelnou výstavu - skvělej zážitek!, nakoupili jsme si dobroty, večer si zahráli lístečkovanou a prokecali se až ke spánku. Včera taky nákupy nějaký :-), jenže to už mi bylo špatně a byla jsem nadopovaná práškama.
Dneska už teda hezky ležim, ať to vyležim. Koukla jsem se na Michael Jackson´s This is it a večer až mi K. přiveze další prášky a kapky do nosu se podíváme na Paula. 
Málem bych Vám ani neukázala svůj novej profil, co jsem vytvářela fakt asi 4 hodiny čistýho času -> CBDB!
A teď už jdu zase zalehnout (k Sexu ve městě asi) a odpočívat...

1 komentářů :

  1. Tolik tipu v jednom postu, diky. :) A design je super a koukej se rychle uzdravit.

    OdpovědětVymazat