pondělí 28. listopadu 2011

Vánoční období je tady!

Blíží se svátky. Přichází moje nejoblíbenější zimní období. Vánoční výzdoba, vánoční stromek na Staromáku, vánoční reklamy, vánoční filmy a snad taky nějaký ten sníh. Začínám se poohlížet po filmech, co bych chtěla zkouknout a co vánoční náladu navozují - Bílé Vánoce tu třeba mám - něco mi doporučte klidně i Vy :-). Ve  čtvrtek jsem taky zabalila první vánoční dárky a stihla jsem ve Starbucksu ochutnat už dva vánoční nápoje. Asi po pěti letech jsem si objednávala z Avonu a koupila si zimní krémy na obličej :-D. Zkrátka na zimu jsem vcelku připravená a natěšená.



Díky Bárb (a jejím stránkám) jsem objevila velice zajímavý web z novým projektem, který se týká beauty rad. Pro mě jako naprostýho analfabeta, co se týče malovaní (řasenka je můj největší a skoro jediný kamarád) je to úplně kouzelný místo! Takže se povinně všichni podívejte na GetTheLouk.

Tenhle pátek (2. 12.) moje kamarádka pořádá benefiční koncert pro své občanské sdružení Kolečka na cestách. Bude to v Meet Factory (u Smíchovského nádraží), vstupné 180,- - tak jestli chcete určitě dorazte, třeba se tam potkáme!

Víkend byl pro nás s K. (hlavně teda pro něj) docela "adventure" a tak teď zabydlujeme nový (šíleně starý a ošklivý :-D) pokojík. Dneska jsme byli v Ikee a nakoupili pár věcí (naší první kytku živou třeba - Kudrnáče) a tak. Zbožňuju Ikeu a chtěla bych tam bydlet!!! Krom věcí do pokoje jsem si koupila taky dvě pánvičky a barevný ramínka - tam se nedá jít jenom koukat prostě.

V sobotu jsme byli zase po x měsících v kině, K. mě "donutil" jít na Real steel a nakonec jsem z toho byla tak hotová, že jsem tomu dala pět hvězdiček a všem Vám to doporučuju! Včera jsem konečně viděla Jane Eyre, která mě lákala už na MFF KV a ač jsem se toho tak trochu obávala, tak to bylo taky výborný, taky dostala pět hvězd a taky Vám jí vřele doporučuju (určitě se mi to líbilo víc než verze z roku 1996).

Chtěla jsem toho napsat mnohem víc a taky úplně něco jinýho, ale vůbec už si teď nepamatuju jak jsem si to představovala:-D. No ale tak aspoň něco - to podstatný jsem snad sdělila.

2 komentářů :

  1. Fotky věcí z ikey a pokoje! :) Jak si ho zařídíte. Budete bydlet spolu?

    OdpovědětVymazat
  2. Zatím spolu né, potřebuju si nejdřív najít pořádnou práci, abych zaplatila půlku nájmu, takže dočasný řešení pokojíkem u dědy (samotáře). Začíná se to tam docela rýsovat, ještě nás teda čeká generální úklid, ale už tam z toho nemám deprese aspoň :-D.

    OdpovědětVymazat