pondělí 14. listopadu 2011

Promoce. Fitness. A jiné.

V úterý 8. 11. jsem promovala. Měli jsme to v Profesním domě na Malostranském náměstí a celé to bylo takové "ceremoniální". Paní "pořadatelka" (či co tam zastávala za pozici) nás docela drsně instruovala o tom, co musíme či nesmíme dělat - co máme říct, kam se ukročit, jak kývnout hlavou, popsala nám průběh, seřadila nás podle jmen a mohlo se jít. Milion rodičů, foťáků a kamer -> byla jsem ráda, že jsem nemusela jít první. Tušila jsem, že celá moje rodinka slzí, tak jsem se tam radši ani moc nekoukala a pak už jsem jen hodinu stála v podpatcích a nadávala si, že jsem nezvolila jako někteří ostatní baleríny :-D (zase ty podpatky líp vypadají, že jo). Byl to, ale hezkej zážitek a jsem ráda, že jsem šla - za tu námahu a nervy to nakonec asi stálo :-). 



V sobotu jsem byla zase jednou po roce (možná snad i po delší době) ve fitku. K. mě protáhnul tam, kde pracuje a dokonce se mnou projel trénink. Ač jsem se trochu obávala, tak mě to pak hrozně bavilo a bylo to i příjemný - hlavně to hrozně uteklo. Navíc jsem byla celá divá z těch přístrojů a tak - je to vcelku luxusní fitko:-D. No tak to snad vypadá, že se konečně taky začnu trochu hýbat, protože mě to nadchlo natolik, že bych ráda chodila nějak pravidelněji (aspoň na kolo nebo pás). Uznávám, že mě taky trochu vyděsily výsledky z inbody a chci se FAKT nějak zlepšit! Co je ale důležitý je, že mě od včera neskutečně bolí celý tělo a nemůžu si skoro ani sednout na záchod :-D a to to cvičení vypadalo tak příjemně -> následky jsou pak hroznýýý!!!

Dneska mi K. ráno napsal ať se teple obléknu, že je tam hrozná zima (není to hezký?). Konečně jsem viděla Kabaret (až tak mě to nenadchlo). Ve čtvrtek jdu na Kata Mydláře. Dneska poprvé rukavice a šála. 

2 komentářů :

  1. Fitko potřebuju jako sůl. A chci!! A ta sms je pěkná. :) Láska, no.

    OdpovědětVymazat
  2. Zjistila jsem, že nejhorší je se prostě k tomu sportu dokopat, jak už tam člověk je, tak to pak tak hrozný není - zvednout zadek je ale hrozná práce! :-D

    OdpovědětVymazat