pátek 24. února 2012

Strange days.

Ani nevím jak to začalo (no možná vím), ale poslední dny jsou prostě zvláštní/divný/pitomý.
Od listopadu jsem v podstatě nepila (teda jako pila/nepila) -> neopila se. Udělala jsem jistý rozhodnutí a světe div se - dodržela jsem ho. I na Silvestra, i na oslavách, srazech atd. No a teď jsem ho jednou nedodržela a ujistila jsem se v tom, že je prostě lepší pít s Mírou než bez něj!
Zase jsem jednou měla možnost mluvit s někým anglicky a ten blok tam prostě pořád je -> bez vína je hold moje angličtina zoufalá!
Začal nový semestr a jako vždy mě první týden chytá amok při pohledu na všechny ty požadavky, co mě čekají. Dneska jsem měla poprvé přednášku s paní BB a jestli já tenhle ročník dodělám tak to bude zázrak:-/ - ach jo!

Zítra mě čeká sokolský ples a seznamování rodičů - nějak ani nevím jestli se na to těším nebo se toho spíš bojim. (Vytáhnu, ale svojí tylovou sukni z Fleru, tak aspoň to mě těší)
Do úterka musím interpretovat text o církvi a mám měsíc na to udělat referát o adventistech sedmého dne za totalismu (a nesmějte se mi jako!)
Poprvé jsem vařila česnečku, protože mi bylo špatně celý den a strávila jsem ho v posteli s Petrem Panem.
Viděla jsem pět nominovaných filmů na Oscara z devíti. 
Uvažuju, že si koupím nějaký retro foťák.
S Alpama to začíná být nějak nejisté.
Říkám si jestli nezačnu psát zase pravidelně každý den, jako když jsem se učila na absolutoria a státnice.




1 komentářů :

  1. Piš každý den, nebuď jako já, kdy mám rozepsaný post už dlouho! Těším se na tebe v tylové sukýnce. :) A ať jsou ty dny nějaké lepší!

    OdpovědětVymazat