středa 28. března 2012

Spring days.

Naprosto si nedokážu udělat čas, abych napsala - jsem hrozná! Článek o Alpách mám rozepsaný (dneska se pokusím dopsat). 
Jsem tak nějak ve všem trošku demotivovaná. Mám chuť praštit se školou a magistra nedodělat (bohužel hodně vážně) - nějak mě to vůbec nebaví a nevidím v tom smysl. Stále si říkám, že se nějak hecnu, kousnu a nakonec to dodělám, ale kdo ví - tenhle semestr je ubíjející! S K. byl taky takový větší problém a smysl se ztratil nějak i tam (i když teď už je to zase lepší - je otázka na jak dlouho). V práci mám kvůli škole málo asistencí, tím pádem málo peněz a nastává další problém. Ráda bych už bydlela nějak samostatně a pořád se plácám doma, kde je přeplněno. Takže ač je venku krásně a měla bych se radovat (a vlastně tak nějak raduju) ostatní věci jsou maličko na pytel. No zatím se nehroutím a nějak přečkávám - tak to zas bude dobrý (jako vždycky).

Od K. jsem dostala (trochu na usmířenou, trochu z lásky) knížku 1001 knih, které musíte přečíst než zemřete, kterou jsem si šíleně moc přála a byla odhodlaná si jí stejně koupit. Celý den jsem se s ní všude tahala (má asi 3kg) a nemohla se jí nabažit. Následné skóre přečtených knížek pak bylo trochu zklamáním, ale zase mám na čem po zbytek života pracovat (:-D). Najdete tam knížky od roku 850 do roku 2009. Pokud se na seznam chcete podívat i vy a zjistit jak jste na tom - můžete se podívat TADY. Postupně do seznamu přidávám všechny knížky (jméno knihy, autora a rok vydání - vše česky), když se na stránce registrujete, můžete si hezky odškrtávat a dívat se jak na tom procentně jste;-).

V pátek jsme poprvé grilovali s přáteli venku a zbytek víkendu jsme pak strávili na chatě, kde jsme letos poprvé spali. Klídek, pohoda a hezké počasí mi docela bodly. Změna času mě pak trochu zabila - pondělí a včerejšek bylo utrpení (díkybohu za shock s pomerančovým džusem). 



Přesně za týden mě čeká první lekce ranní jógy. Zítra si jdu koupit pohodlné tepláčky. Hrozně se těším a zároveň děsím vstávání. Jsem ale strašně ráda, že jsem se k tomu odhodlala a zkusím něco po čem toužím už skoro od základky.

Dneska je fajn den. Po škole jsme zašli s holkama do kavárny, dala jsem si výbornou citronádu, domů jsem se prošla pěšky. Je mi fajn!

* budu mít po roce dokoukané Báječná léta a tak teď stahuju všechny písničky ze seriálu, abych si je přidala na dvd - jsou super, tak se po nějakých taky podívejte (seznam TADY)


4 komentářů :

  1. Výborná citronáda kde?? :) Strašně se mi líbil Tvůj post ohledně té knížky. :P

    OdpovědětVymazat
  2. Prosím tě citronáda z kavárny, co máme přímo v budově školy :-) - kavárna nic extra, ale citronáda se povedla. Z knížky jsem nadšená a ještě dlouho asi budu no :-D

    OdpovědětVymazat
  3. Třeba to je jen takové období tahle nespokojenost s momentální stavem... byla by škoda nedodělat magistra když už máš na kontě víc semestrů. Ale já do toho nemám co kecat, já zdrhla ze školy už po dvou měsících protože jsem neviděla smysl, a ted se cítim hodně pokořená a nechtěná a blbá :-X Knihu o těch 1001 knih bych chtěla doma, že prej je to tam i dělené na státy takže se člověk doví dost o literatuře částí světa o které nic moc neví (což je i třeba Srbsko, co si budu nalhávat). O józe pak napiš prosím prosím :) já se ji snažím zařadit do života ale je to pro mě těžké, tak se snažím odkoukávat od ostatních
    A Báječná léta jsou super, kouzelná, žrala jsem to už jako malá :)

    OdpovědětVymazat
  4. Zatím to ve škole vydržím, já na vzdávání moc nejsem - ale uvidí se po zkouškovém. Vadí mi právě, že v tom už nevidím ten smysl:-/.
    Knížka je úžasná, podle zemí to tam rozdělené není - je to tam podle let. Ale najdeš tam autory fakt z celého světa takže inspirace dokonalá a do knihovny mám teď další dlouhý seznam s četbou:-)
    O józe určitě napíšu:-), zítra jdu poprvé, tak jsem zvědavá jak zvládnu to vstávání a jak to pak zvládne moje zkrácený nic nedělající tělo:-D.
    A kdyby sis chtěla připomenout Báječná léta tak na www.movie-library.cz jsou díly ke stažení;-)

    OdpovědětVymazat