úterý 5. června 2012

Hermeneutika a jiné.

Učení na hermeneutiku vrcholí. Zkouška je zítra o půl druhé. Dala jsem tomu tři dny + zítřek a necítím se moc hermeneuticky znalá (mám pocit, že nikdy nebudu). Taktiku takovou nějakou mám, tak uvidíme, co na ní bude profesorka říkat :-D. Do toho mě čeká rychlé a okamžité učení na Ekumeniku, dočíst jednu celou a jednu skoro celou knížku na zkoušku z Managementu a aspoň jednou přečíst skripta na čtvrteční zkoušku z Diakoniky. Proč mám pocit, že času je nějak míň než věcí, co musím udělat. A to nemluvím o přípravě na tajemnou šanci, o které jsem mluvila minule a o které Vám povím až zjistím, jak dopadla. Zkrátka nestíhám nic, nic, nic... :-).


Jak jste si možná všimli na fotce, nemám svůj počítač. Porouchal se nějak - pravděpodobně disk nebo Windows (což mě přesvědčilo o tom, že příští nákup notebooku už bude pravděpodobně jablíčkový). Musela jsem si koupit externí disk a zachránit všechny data, no a teď budu měsíc čekat, než se nějak vyreklamuje. 
Kris včera na blogu postovala takovou věc o organizování, která se mi hrozně líbila, takže přidávám i já. Pokud cítíte, že žijete v naprostém chaosu a chcete s tím něco udělat, podívejte se Jak nejlépe zorganizovat všechny stránky svého života. 
Jinak jsem také objevila Goodreads. Nevím zda to znáte, ale je to výborná věc pro všechny čtenáře. Doporučí Vám to mraky knížek, podle vašeho hodnocení dosud přečteného - i podle žánru + se můžete inspirovat od lidí, co máte v přátelích. O tom, že máte všechno pohromadě, že si můžete zadat cíl, kolik toho letos chcete přečíst a sledovat jak jste na tom apod. ani nemluvím. Můj profil najdete TADY - ještě mi tam ale asi sto knih chybí. 
No a co jinak? Koukám teď po večerech na filmy, co už mi hrooozně dlouho leží v počítači: Snílci, Země hojnosti, Kdo seje vítr
Přemýšlím o tom, co bude a jak se všechno změní. 
Čtu.
Snažím se líp jíst.
V hlavě se mi rodí nápad na psané dílko konečně.
A tak normálně si žiju.... :-)

1 komentářů :