pondělí 18. června 2012

Mišmaš.

V pátek mi konečně dorazil SMASH :-) - neskutečně jsem se těšila až rozbalím krabici a podívám se na něj zblízka. Je jasný, že jsem si vybrala ten v Retro stylu. Docela se teď bude hodit, protože mě čeká spoustu nových věcí a budu do něj mít, co vlepovat a vpisovat. Dneska jsem si vytvořila první stránku.

 

První dovolenkové dny jsem strávila slunečným počasím a radostí z poslední páteční vykonané zkoušky. V pátek jsme s K. vyrazili ochutnat nové saláty v Mangaloo a dokoukali jsme Útěk do divočiny (moc moc moc doporučuju!). V sobotu jsme grilovali u kamarádů a koukali na fotbal a v neděli jsme vyrazili na výlet na Okoř (bohužel bez K., který zjistil, že má dneska ráno zkoušku) a podívat se na domek, co kamarádi právě koupili. Večer jsem byla totálně utahaná a s chutí po dlouhé době ulehla k televizi. 

Kukuřičná polévka z Mangaloo (výborná!)
Dneska jsem po obědě vyrazila k babi na zahrádku. Takže válečka, opalovačka, knížky, bazén a třešně. Zatím jsem hrozně spojená a doufám, že budou všechny dny tak vydařený. 
Předminulý víkend jsem trávila s K. u nás a vařila jsem po delší době zase polentu (kukuřičná kaše), jestli jste nezkoušeli, tak jděte do toho, je to hrozně dobrý, snadný na přípravu a dá se zpracovat na různý způsoby. Poprvé jsem z polenty dělala hranolky a tentokrát kaši - k tomu kuřecí prso plněný rajčátkama, bazalkou a mozzarelou.


Večer se chystám na Wanderlust (konečně jsou titulky). Zítra musím na poštu pro výpis z RT a ověřit diplom. Odpoledne si jdu pro zápočet a známku z Ekumeniky, do toho chci upéct konečně koláč s rebarborou a jahodama (jelikož mám všechny ingredience) a čeká na mě nová várka Mixitu k vyzvednutí. 

Ráda bych ještě stihla pár výletů (jeden určitě vlakový), přečetla nějaký knížky, setkala se s kamarády, dala si do kupy všechny věci a užívala si volných dnů. 

2 komentářů :

  1. Hranolky z polenty? Jak? Musím zkusit! :) S mužem milujeme hranolky a tohle by byl nejlepší způsob, jak mu polentu představit

    OdpovědětVymazat
  2. V příštím postu přidám recepty, co na polentu mám :-)

    OdpovědětVymazat