úterý 26. června 2012

Něco z dětství.

Celá ta scrapbooková mánie mě přivedla k tomu, že jsem si prohlížela svoje starý sešity, kam jsem si lepila obrázky svých oblíbenců a tak. No a našla jsem při tom taky svůj Sešit na každou příležitost. Měli jsme se Sítou, každá svůj - psaly jsme do něj a lepily všechno možný, co jsme zrovna milovaly. Hrozně mě to pobavilo a říkala jsem si, že je to takovej můj první scrapbook. Tak jsem vám ten sešit pracně naskenovala (skener nějak nechtěl spolupracovat s mamky mininotebookem), vytvořila svoje první video v moviemakeru (takže omluvte tu amatérskost) a poprvé jsem něco uploudla na youtube. 
Ještě než se do videa pustíte:-). Je vidět jak se nám docela měnili preference, takže na začátku najdete hodně Divokýho anděla a samý náboženský věci (byli jsme trošku zblbý Milagros no:-D). Celkově nás hodně brali telenovely, jak uvidíte. Ke konci už jsou tam věci trošku zajímavější. 

- ano, milovali jsme všechny španělsky mluvící země a ty města a řeky jsme poctivě opisovali z Atlasů :-D
- většina textů ve španělštině jsou naše slovníčkový překlady:-D a nebo fonetický odposlech
- pandy jsem milovala už tehdy
- hrozně frčely takový ty rádoby vtipný smsky a bylo to v každým časopise
- psaly jsme se Sítou svoje vlastní telenovely
- milovala jsem a hrozně chtěla Siemens C35i :-D


3 komentářů :

  1. Ftipný SMS :D hrozná součást našeho dospívání :D

    OdpovědětVymazat
  2. Na video se musím podívat doma, ale Siemens C35i jsem měla a nejlepší na něm byl ten skákací pes, co na konci vždycky vyskočil. :)

    OdpovědětVymazat
  3. Já ho měla nakonec taky :-) - vidíš na psa jsem úplně zapomněla, ten byl super :-D

    OdpovědětVymazat