pátek 5. dubna 2013

Co mě zaujalo.

Tak dneska pár tipů na různé stránky, které mě něčím zaujali:

Best Books -> různé "best book" seznamy podle žánrů či tématu. Miluju seznamy knih, ráda se inspiruju a prohledávám, o čem ještě nevím a co by se mi třeba mohlo líbit. Papírků a různých seznamů mám všude mraky, ale líbí se mi, když můžu postupně odškrtávat, co všechno už jsem přečetla. Tak tady je jeden z mnoha inspiračních zdrojů, který jsem objevila náhodou nedávno.

Rules for writers -> známí spisovatelé a jejich pravidla pro psaní. Objevila jsem přes Saru. Jsem duchem spisovatel a tipů a triků k psaní není nikdy dost. Mrzí mě, že poslední dobou nemám tolik času na to, abych si sedla a jen tak pro radost psala. V hlavě bych pár nápadů měla, ale vždycky se najde něco důležitějšího, co je zrovna potřeba udělat. (Navíc mi nad hlavou straší obrovský černý mrak s nápisem Diplomka).

DIY iphone pouzdro -> návod jak si vyrobit originální pouzdro na iphone. DIY návody mě baví a ráda si sem tam nějaké prohlížím. 

Smash stories -> přes Pinterest jsem objevila tenhle úžasnej blog o scrapbookování. Jako inspirace jistě dobře poslouží. Doma mi v krabicích leží spoustu materiálů a scrap věcí za poměrně dost peněz a je na čase se do něčeho zase pustit. (PS: na mém společném albu fotek s K. už pilně pracuju a všichni ho obdivujou! :-)
)

Foodblog -> nejsem moc na módu, ale foodblogy miluju. Na tenhle jsem narazila teď nedávno. Moc se mi líbilo v jakém stylu jsou stránky udělané a okamžitě jsem měla na spoustu věcí chuť. V nejbližší době se chystám na grilled cheese sandwich.

Děláte to špatně! -> kanál na youtube, kde se dozvíte, proč vám nikdy pořádně nevyběhnou muffiny, proč v kaši máte hrudky a proč hamburger nikdy nechutná tak, jako ten v restauraci. Docela zajímavý tipy, jak základní věci při vaření dělat pořádně, aby se vždycky povedli:-).



1 komentářů :