neděle 16. ledna 2011

Rodinná neděle.

Narozeniny mám za sebou. Začali trochu jinak než jsem si plánovala (než jsem doufala, než jsem chtěla). Výlet parníkem s vínem a dárkama kvůli vysoké vodě taky nevyšel, ale nakonec to stejně bylo všechno hezký. Byli jsme s K. na obědě v pizzerii, kde jsem dostala v jídelním lístku schovaný prstýnek. Dostala jsem růži, která má vydržet 730 dnů (slyšeli jste o tom někdy? já byla fakt překvapená). No a pak jsme šli do Národního muzea hudby, kde byla výstava Beatles, ze který jsem byla strašně nadšená a šťastná. Mám dokonce fotku z voskovýma beatlesákama :-). Zašli jsme spolu taky konečně do Mangaloo na fresh drink! Večer jsme měli "spešl" výbornou večeři a dostala jsem dárečky od rodičů K. a byla jsem zkrátka spokojená. 

V pátek už jsem pekla teda dort, jak jsem měla v plánu - úplně podle plánu to teda jako nevyšlo, ale chuťově je výbornej! (se musim pochválit no).V sobotu (včera tedy) jsme měli takovou menší rodinou sešlost a oslavu, kde jsme nečekaně vyštrachali starý home video videokazety a po sto letech spustili video :-D. Vidět samu sebe na narozeniny ve čtrnácti s krátkýma vlasama a divnýma hadrama bylo opravdu k popukání (ještě, že tyhle dokumentace máme a můžeme se na sebe po letech podívat). No a večer jsme pak na naší obrovský úžasný posteli u babi konečně začali koukat jako všichni ostatní (i když dost opožděně) na TBBT (koukáte taky na většinu seriálů v originále s titulkama?).

Dneska jsem po dlouhý době u babi i zůstala, dala si u ní oběd a odpoledne s ní a mamkou vyrazila na nákupy a pohár do Světozoru (mňam). Po nákupech k babi dorazili i malý bratránci a klasická rodinná neděle pokračovala. Takový trochu jako za starých časů. 

Zítra ráno zubák a někdy v týdnu se chystám do Ikei (sama ach jo). 
No a dneska mám pro vás zase vlastní fotky - tentokrát takový mix, když něco kuchtim a stíhám u toho i fotit:-).


* Schwarzwaldský višňový dort
*Piškotový dort s pudinkovým krémem, šlehačkou a jahodama
*Základ na Pumpkin pie
*Čokoládová pěna podle Charlottky 

4 komentářů :

  1. Holka sbíhají se mi sliny :-P....kolikáte i to slavila narozeniny?jinak tu knížku si hodlám přečíst ale jak sem vidělal jak je tlustá zvedl se mi žaludek, ale jednou se do ni pustím:-)

    OdpovědětVymazat
  2. Hned článek pod tímhle je to v nadpisu - 23 ;-). Tlustá je, ale čte se to tak dobře, že ti to ani nepřijde :-)

    OdpovědětVymazat
  3. ty jo, o téhle růži jsem nikdy neslyšela! :) zzajímavé!

    OdpovědětVymazat
  4. Já taky ne:-), ale zatím vypadá pořád krásně.... uvidíme za půl roku :-D

    OdpovědětVymazat