pátek 28. ledna 2011

So...

Sundala jsem si na chvilku ortézu, abych mohla konečně něco napsat/sesmolit:-). 
Už týden nosím na levé ruce ortézu, protože mám zánět šlach (pokud se teď ptáte z čeho - odpověď je: nevím:-D, jsem pravák a nemám pocit, že bych levou namáhala nějak extrémně víc než pravou - no a z nastydnutí to ještě může být - takže tak). Deset dní jsem s tím nic nedělala a říkala si, že to přejde, jenže to nepřešlo. Nějak jsem pak už nemohla nic udržet v ruce a bolest mi vystřelovala do prstů a k loktu, tak jsem si řekla, že zajdu k doktorce (k čemuž se váže šíláná cesta k obvodní doktorce, u který jsem tři roky nebyla a zase tak minimálně pět let nebudu). Nakonec jsem šla na chíru, kde mi paní doktorka odborným chvatem způsobila neskutečnou bolest, dala mi ortézu a řekla, že jestli to za týden nezmizí tak dostanu sádru (hahaha). V pondělí jdu teda na kontrolu a jako zatím mě ta ruka docela ještě bolí - ach jo. Jsem zvědavá, kdo za mě bude psát bakalářku...


Od soboty bydlím s K., protože jeho rodiče odjeli na hory (zítra už mi to ale končí a budu se muset vrátit domu :-(). V neděli jsme měli jediný den celý pro sebe (od hor vlastně), takže jsme se celý den jenom váleli, koukali na TBBT, cpali se (udělala jsem dokonce domácí guacamole - mňam a K. hovězí steaky - mňam) a celkově jsme si tak jako udělali home party.

Nejlepší Cheesecake z M&S
No a v týdnu už jsme chodili jenom do práce a scházeli se doma spíš po večerech:-). Já jsem konečně měla zase asistence po dlouhý době a tentokrát dokonce ve Starbucksu (nejvíc nejlepší to tam bylo). Znám teďka celou jejich nabídku nazpaměť, naučila jsem se degustovat (říká se to tak:-D) kafe (a to ho vlastně ani normálně nepiju) no a naučila jsem se pít kafe docela (ale asi jenom to jejich - jenom tam mi po něm nebylo blbě od žaludku a nepálila mě žáha). Ochutnala jsem nejvíc nejlepší Vanilla Cream a Caramel Macchiato a protože jsem dostala slevu, tak jsem si koupila taky tumbler konečně (nejkrásnější a navíc ze Starbucksu - hehehe). 


Ve stejný den, co jsem si koupila tumbler, jsem jela za K. na Harfu na oběd (výýborný rizoto se špenátem a kuřecím masem). K. si pak šel koupit nějaký šileně drahý tričko sportovní a já se šla kouknout do M&S a TAM... zcela náhodně vidím poslední dva kousky hrníčku, co se mi tolik líbil (ale před Vánocema stál 350,- a po Vánocích 250,- a mě bylo líto ty prachy za hrníček dát). Tak jsem ho vzala do ruky a koukám na cenu ... tramtadadá .... štítek ukazoval 99,-. No mám ho doma to je jasný. Je úžasnej - se svetříkem a metličkou a čokoládou a maršmelákama :-).


Včera jsem měla v práci volno (který mi docela bodlo), tak jsem si říkala, že něco ukuchtím, odpočinu si a večer si sednu se sklenkou vína k Dirty Dancing:-). Vařila jsem nakonec asi 6 HODIN (uff), ale měli jsme k večeři výbornej mrkvovej guláš, jablka v županu a párečky zabalený v listovým těstě. 
Dneska mám taky takovej klídeček a zítra už jenom úklid a balení a zase zpátky do reality.
V pondělí mě čeká první kosmetika v životě a možná taky první sádra v životě.
No a všiměte těch spousty fotek, co jsem vám nafotila:-D. 

2 komentářů :

  1. ten hrneček je božíííí! a ať se ten zánět brzy ztratí!

    OdpovědětVymazat
  2. Děkuju! Jsem z něj nadšená:-), no doufám, že to v pondělí bude dobrý, ale moc to nevidim. Jinak přeju šťastný let!:-)

    OdpovědětVymazat