čtvrtek 10. února 2011

Oblíbenosti 2010

Tak se přidávám k ostatním blogům (opičím se) a přidávám taky svoje favs 2010 :-). Jdu vzpomínát, vymýšlet a psát...

Hudba: last.fm jsem nechala ve svým starým pc a na noťas ho už nestáhla. Každopádně nejvíc u mě určitě frčely soundtracky (Sex ve městě, Hodiny, Ally McBeal), Latin music, Lennon ... tak nějak :-).

Knížky: to je pro mě vždycky těžký vybrat:-D, no určitě jsem byla hodně hotová z Via Lucis a pak z Nouzový východ a Neopouštěj mě (ale když tak koukám na seznam přečtených knížek za rok 2010, tak bych jich vybrala víc jako vždycky).

Jídlo: objevila jsem potraviny M&S -> hlavně jahodovej cheesecake a jablíčka s drobenkou; snědla jsem hodně sklenic kompotovaných meruňek; začala jsem hodně jíst mléčnou rýži a hodně jsem vařila špagety s bazalkou a ořechama a svoje rizoto.

Pití: Víno se spritem, Gin se zázvorovou limonádou a pomerančem

Filmy: Zakletý v čase, Bratři, Harold a Maud, Škola života, Jako malé děti, Řekni cokoliv, Love story, Single man, Pan Nikdo, Donnie Darko, Temple Grandin, Pouto nejsilnější, Ztraceno v překladu, Jíst, meditovat, milovat -> vybírala jsem nejlepší, co jsem viděla za rok 2010 :-)

Seriály: Sledovala jsem HIMYM, Zoufalky, Greys anatomy a zamilovala jsem se do Sexu ve městě:-), taky jsem po miliontý zkoukla nějaký díly DC a Gilmorek a Ally:-).

PC a Net: pohřbila jsem svůj tisíc let starý pc, co jsem měla od základky a koupila si noťas od Asusu (zároveň nejdražší věc, co jsem si kouila ever), nejvíc jsem navštěvovala FB, CSFD, Bloglovin, weby o vaření a Simících. A nejvíc jsem pařila Sims 3 :-).

Akce a výlety: mamka "40", výlety do někam vlakem, České Budějovice, Hory - Markoušovice!

Kosmetika: objevila jsem černé linky ve fixe a naučila jsem se konečně malovat linku na horní víčko:-D, voněla jsem se CK One a jinak klasika (řasenka, linky, balzám na rty)

Obchody: Gate, Bershka, Terranova, M&S (na jídlo)







1 komentářů :