pondělí 14. února 2011

Pitomá rýma. Pitomej aft.

Po sto letech jsem se konečně odhodlala a jdu zase něco sepsat:-). 

Ach ano - dnes je Svatý Valentýn. Místo toho abych dneska pekla extra čokoládový muffiny pro drahého a pak s ním poseděla nad šálkem horké čokolády, jsem se nadopovala práškama a vitamínama, udělala jsem si čaj s ženšenem a ginko a šla jsem psát bakalářku. Odpoledne jsem se sešla s mamkou a šli jsme jí koupit dárek k narozkám a večer si pravděpodobně pustím film, nadopuju se znova práškama a půjdu spát. Romantický to den! :-)

Ortézu z ruky jsem včera zahodila do skříně a doufám, že už bude v pohodě. Vyplnila jsem přihlášky na VŠ a tenhle týden je taky pošlu. Ani se neptejte jak se můj navazující magisterský obor jmenuje (:-D), no a prubla jsem zase Sociální politiku na FF (nejdražší přihláška a nejmenší pravděpodobnost přijetí). Včera jsem zase přemýšlela nad státnicema a bakalářkou a divim se, že se vůbec ještě hlásim dál - jednou mě ta škola fakt zabije. 

Jsem už týden "nastydlá" a je to na nic. V puse mám aft, se kterým bych mohla soutěžit v guinnessově knize rekordů a je to úplně nejvíc na nic. Hlavně, že jsem minulý týden klidně vyrazila do bazénu, pak pařit do tří do rána a v sobotu zase do hospody - má to vyloženě léčivý účinky (jsem trubka no). 

Čeká mě třídni sraz v pátek (se musim vyléčit na to) a hrozně se na všechny těším. Další víkend mám od pátku do neděle školení na celý dny (na to už se teda moc netěšim). A pak na víkend do Alp konečně - pořádně rozlyžovat ty svoje lyže. 

No a po delší době vám tady nechám zase nějaký typy na filmy: Kvílení (2010) - trochu zvláštní, ale moc pěkné; Setkáme se v St. Louis (1944) - starý americký muzikál; Já, padouch (2010) - roztomilej animák; Never let me go (2010) - podle skvělý knížky od Ishigura; Rabbit hole (2010) - chytlavé drama; Čaroděj (1978) - vtipnej muzikál s Dianou Ross a Michaelem Jacksonem; Vzpomínky na Afriku (1985) - krásná romantika; Nowhere boy (2009) - o Johnu Lennonovi; Přízračný svět (2001) - zvláštní, zvláštní, úžasný; Across the universe (2007) - překrásný muzikál z písniček Beatles; Králova řeč (2010) - letošní favorit na Oscara.


2 komentářů :

  1. tyy jo, tolik filmu. Diky za tipy a at je ti uz lip!

    OdpovědětVymazat
  2. Naposledy jsem dávala tipy někdy v prosinci, tak se to nashromáždilo :-) Děkuju - doufám, že už se toho zbavím!

    OdpovědětVymazat