středa 23. března 2011

Bed day.

Ležím v posteli s bolavým žaludkem (snědla jsem bagetu z bagetérie a už to jelo) a celý den si říkám jak zrealizuju článek o denících, co chci už nějakou dobu napsat, ale samozřejmě jsem se k tomu nedostala. 
Nejdřív jsem musela ráno zapařit Café world, pak jsem chvilku vytvářela titulky a když mě to přestalo bavit, tak jsem si ten díl pustila v angličtině s anglickýma titulkama a zkoukla jsem to úplně v pohodě. Mluvím tu o hodně starým seriálu Felicity (nevim jestli jste na něj někdo koukal). Mě se to vždycky hrozně líbilo, ale nikdy jsem to nedokoukala, protože u nás to myslím celý ani nevysílali. Tak jsem si to teď stáhla celý v angličtině a chtěla jsem k tomu udělat cz titulky, který nikde nejsou. Zvládla jsem udělat troje (a to si myslím, že nejsou moc obstojný) a děsně mě to nebaví, tak teď budu koukat asi bez titulek:-). Taky jsem dočetla knížku, rozkoukala Rozdvojenou duši od Hitchcocka, prošla všechny recepty u Šárky v její škole vaření a měla jsem na všechno chuť (zvlášť, když mám teď dietu že jo). K večeři jsem si udělala suchou rýži s uvařenou mrkví a uvařeným masem (mňamka), ale jelikož je to moje první jídlo od pondělka od dvou odpoledne (krom asi 6ti piškot a jeden a půl suchý housky), tak jsem si i pochutnala:-D.

Foceno Blackberry, který nemá u foťáku blesk (aspoň Jane uvidí jak to s tím foťákem je;-))
Pak jsem se taky docela nudila!!! Vytáhla jsem dokonce knížku k bakalářce (ale to fakt jen na minutku:-D) a pak jsem si vzpomněla na prográmek, co tu mám a vytáhla starý SEGA hry, co se pařily na televizi. My jsme s kamarádkou pařily hlavně Sonica (nejlepšííí) a Alexe Kidda. Tak jsem si po sto letech dala pár kol a zavzpomínala na starý časy. Teď asi dokoukám tu Rozdvojenou duši (nebo budu dál pařit hry) a večer by mi měl dorazit K. 

Dál se mi stala taky taková nemilá věc. Nějaká slečna (asi hrozně chytrá slečna) mi napsala k příspěvku komentář, kde nechala odkaz na svoje stránky. Já se vždycky chodím koukat, kdo mě to čte, tak si pěkně kliknu na odkaz a koukám, koukám. A přijde mi to nějaký zvláštní... Pamatujete na můj příspěvek Feelings.? Celý si to slečna vzala, pozměnila pár slov, přidala pod každou větu fotku a hnedka měla hezkej článek. Pak se podívám na názvy rubrik a vidím Day after day, Šepot. Čtu další články a nacházím v nich moje věty. NESKUTEČNÝ! Tak jí píšu, co to jako je? Smazala teda zkopírovanej příspěvěk, smazala moje komentáře a jede si dál. Jediný, co mě uklidňuje je, že je to nějakej labilní člověk, kterej buď svoje příspěvky na blog kopíruje odjinud a nebo má potřebu vymýšlet neskutečný "true" story o svým životě (a to byste teda jako fakt koukali, co slečna ve svých osmnácti všechno stihla:-D). No nic, tak to jen tak, že je docela šílený, když najdete svoje články na jiným blogu bez jakýhokoliv odkazu a tak. Máte někdo podobný zkušenosti? Mě to fakt hrozně dopálilo...

1 komentářů :

  1. TEDA TAK TO JE ALE DRSNY!!! S tou slecnou, co nema vlastni zivot a kopiruje tvuj. Ufff. A brzy se vylez, zkus zazvorovej nebo matovej caj. :)

    OdpovědětVymazat