úterý 1. března 2011

There's something going on anywhere I go.

Po dlouhé době jsem zase jednou zapla přehrávač a "zaskotačila" si po pokoji - jak uvolňující. Znovuobjevila jsem písničku, co jsem jednu dobu hrozně zbožňovala - TADY.
Ve vzduchu je cítit jaro a tak jsem se rozhodla zase jednou provětrat vzhled blogu. 
Chybí mi poslední kapitola a budu mít dopsanou teoretickou část bakalářky, což znamená, že jsem se opravdu poučila z loňského psaní absolventky a jsem docela v předstihu.

Víkendové školení na zlepšení asistence člověku s mentálním postižením jsem nakonec přežila a nebylo to zas tak hrozný, jak jsem se obávala. Nakonec jsem překonala samu sebe a přežila všechny úkoly, které na nás čekaly (nákup v Albertu s klapkama na očích, vynášení odpadu s klapkama na očích, hraní člověka s mentálním postižením, hraní scének, 100% aktivita, rozbor vlastní asistence na videu). A tak mám teď další akreditovaný certifikát a snad budu lepším asistentem:-).

V pátek jedeme do Alp. Mám oblečení, mám pojištění, takže už jen vyměním eura a poprvé v životě si vyzkouším alpské lyžování. Doufám, že to zvládnu; doufám, že seženeme ubytování, které nemáme a doufám, že to bude stát za to!

Zcela vážně jsme s K. začali uvažovat o výletu do Montrealu a tak se teď přemlouvám a přemlouvám, abych moc neutrácela. No řekněte sami - k moři se dostanu pravděpodobně ještě nesčetněkrát, ale do Kanady? 

A teď jdu zpátky k páté poslední kapitole ať mám ze sebe večer dobrý pocit:-). Užívejte krásného dne!


2 komentářů :

  1. Montreal schvaluju, byla jsem tam a bylo to super. :)
    Jinak miluju tvuj novy vzhled blogu. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Děkuju! Měnila jsem to asi stokrát:-D, ale tohle mi přijde takový správně veselý. Jestli Montreal vyjde, tak budu nejšťastnější člověk pod sluncem:-)

    OdpovědětVymazat