pondělí 8. srpna 2011

Osmého srpna.

Dneska je osmého srpna a je to tak trochu moje oblíbené datum. Osmička je moje osobní (šťastné chcete-li) číslo. Jednou bych se tenhle den, chtěla třeba vdávat. Tak jsem si projela svoje "deníčky" a podíváme se kolik takových osmých srpnů jsem si zvěčnila a proč :-). 

8. 8. 2003 - jsem se sešla s M. a poprvé v životě jsem byla na Hůrce v parku. Bylo to jediné období, kdy jsme byli spolu, oba doopravdy zamilovaní a prostě si ten den užili jak to v tomhle věku nejlíp jde :-). Úryvek: Byl to takový park s rybníčkem a bílými mosty, jak z pohádky. Jak to člověk všechno vidí krásně co?

8. 8. 2008 - jsem se vrátila po poměrně šíleném týdnu ze Živohoště domů. Odpoledne mi zavolal H. a chtěl, abych s ním na Živohošť jela zpátky. Já řekla jo. A poznala jsem K. Byli jsme na golfáči, na diskotéce. První jiskra přeskočila. (no řekněte, jestli tohle není osud:-D)

8. 8. 2009 - jsem byla v Domoušicích na chatě. K. byl po operaci kolena. 

8. 8. 2010 - jsem část dne opět byla v Domoušicích na chatě. Byla to ale neděle, takže jsme se vrátili domů. Zajela jsem do Ikei, prohlídla si přestavbu bytu, jela domů metrem a pak se koukala na Sex ve městě (poprvé). 

8. 8. 2011 - jsem dopoledne vypracovávala otázky z psychologie na svůj druhý pokus ke státnicím. Přišla mi skvělá sukýnka z Fleru, po které toužím už rok a kterou si vezmu ve čtvrtek na svatbu. Byla jsem s Kíťou na nákupech, užila si skvělé odpoledne. Pustila jsem si oblíbenou hudbu a užila si fajn večer. 


* projíždění deníku je nebezpečná věc!

2 komentářů :

  1. Ty deniky zavidim svym zpusobem, ale ja svoje radsi spalila. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Mě by to bylo líto, mám tam vlepeno spoustu věcí a tak. A ty myšlenky, je hrozně zajímavý to porovnávat o x let zpátky, když je člověk už dospělejší a tak :-)

    OdpovědětVymazat