pondělí 17. září 2012

Výročí.

Opožděně, ale přece. Vybrala jsem si v práci poprvé Sick days (jasně v ten nejlepší možnej čas), takže aspoň můžu dohnat články sem na blog.

S K. jsme začali chodit 18. 8. 2008 v 18:00 v parku na Kampě. Možná se divíte tomu přesnýmu určení, ale to už je taková naše vtipná historka k začátku vztahu:-). Loni jsme měli výročí hrozně krásné a byla fakt velká romantika. Letos jsme to pojali víc uvolněně. Výročí nám padlo ideálně na sobotu a zrovna den, kdy se konal festival na Okoři. 
Den před tím jsem nakoupila nějaké jídlo a vyrazili jsme s menšími problémy na chatu. Měla jsem v plánu připravit velkou snídani než Kuba vstane a než pojedeme za kamarádama a pak na festival. Snídaně se nakonec povedla, i když s palačinkama jsem se chvilku vztekala (blbá pánvička!). Svítilo sluníčko, bylo krásně a bylo to milé.


Dál už jsme se přesouvali ke kamarádům do domečku a pak do auta a směr Okoř. Byla jsem hrozně natěšená a nadšená. Koupili jsme pivo, vystáli frontu a po vstupu do areálu našli místo na deky. Výhled na pódium parádní, sluníčko smažilo. Zajištění jídla jsem si chválila - bylo dobré a za relativně dobré ceny. Záchody jsem nakonec taky přežila ve zdraví. Vystupující až na mrzutou Annu K. taky stáli za to a akce to zkrátka byla vydařená. Zasmáli jsme se, zatancovali, popili, spálili se a večer trochu promrzli. Festivalové výročí mělo taky něco do sebe. 


1 komentářů :

  1. Vy se mi spolu proste libite! Na Okoř jsem chtěla, leč jsem ochořela... :(

    OdpovědětVymazat