úterý 26. února 2013

Jablíčko a Kryštof.

V neděli 17. 2. jsme opožděně slavili mamky narozky. Nějak se to docela podařilo a zvládli jsme asi ve třech vypít pět flašek vína. Místo kolem páté jsem se domů vracela v lehce podnapilém stavu až v jedenáct. A tak mě to tak popadlo a koupila jsem si iphone. 
V pondělí jsem pak vyřizovala samotné vyzvednutí telefonu a začala jsem hrozně váhat, jestli jsem udělala dobře a jestli si to nemám ještě rozmyslet a tak. Večer jsem pak s K. nasedla do auta a jelo se. V ruce jsem držela svůj milovaný Blackberry a bylo mi úplně smutno, že ho odložím. K. se mi hrozně smál a nechápal, co mám zase za problém :-D. Z bušícím srdcem jsem, ale o chvilku později držela v ruce iphone a nevěděla, co s ním (klasický problém s každým novým telefonem). První večer jsme se teprve oťukávali a štvalo mě, že si neumím nastavit budík a neumím to s itunes! Druhý den už jsme si trošku padli do noty a dnes jsou z nás velcí přátelé :-D. Ze začátku jsem se ten telefon úplně bála kdekoliv vyndat - strašně drahá věc prostě a představa, že mi upadne, že ho ztratím nebo že mi ho někdo ukradne mě fakt děsí! Každopádně už chápu, co na tom telefonu všichni tak milují - v podstatě už k životu nic nepotřebuju (:-D). K. mi ho závidí a furt mi ho krade a chodí s ním na záchod (grrr). Takže už nejsem ostružina, ale jablko no....

Minulý pátek konečně nastala ona úžasná chvíle a my jsme se po tapas večeři v mexické restauraci vydali na Výstaviště na koncert Kryštof. Měli jsme jít ve čtyřech, ale kvůli nemoci jsme nakonec zůstali jen já a K. Co vám budu povídat - bylo to ÚŽASNÝ! Nemám ani slova, který by ten zážitek popsaly. Neposlouchám teď absolutně nic jinýho než Kryštofa a chystám se na Majáles (:-D). Příště budu stát přímo u pódia a nechám na sebe stříkat pot kapely (:-D). 




Ve škole se mi všechno sype pod rukama a konec je v nedohlednu. Samozřejmě částečně si za to můžu sama a částečně mi hold štěstí nepřeje :-(.

K. opět boural (díkybohu se mu nic nestalo), s autem už je to horší. Možná nás po letech Bon Jovi opustí...

Co jste říkali letošním Oscarům?

Pobavilo Vás koňské maso v Ikea kuličkách? :-D

4 komentářů :

  1. Jůůůůů! Jsem ráda, že telefony měníme zásadně spolu! :D Můj Honza na něj reaguje úplně stejně jako Kuba! :DDD
    Kryštof bez komentáře, paráda! <3
    A s tou školou mě to mrzí, ale ono se to zase v dobré obrátí..uvidíš!

    OdpovědětVymazat
  2. Kryštof byl i v Brně super, moc jsem si to užila, i když jsme jen seděly na schodech nahoře na tribuně (ale možná proto jsem si to tak užila, že mi nikdo nefuněl za krk, nepoléval pivem a nebyla jsem zpocená a ulepená).

    A co se děje ve škole? Snad ne nic moc vážného, třeba to vyhnije a vyřeší se samo...

    OdpovědětVymazat
  3. Mamka si včera kuličky dělala a chodila po pokoji a řikala "koníci koníci koníci" pak jsme měli diskuzi o tom, že konské maso je dost možná zdravější než to klasické hovězí, jelikož koně měli nějaký pohyb...
    Škola mě momentálně děsí - přijde mi, že konec je příliš v dohlednu...

    OdpovědětVymazat
  4. Tak za prvé: Boural jsem po roce, což není v dnšní době nic převratnýho (:D). Za druhé: ten telefon ne, že ti závidím, ale prostě ho nutně potřebuju (!) a za třetí: Potem skupiny se rozhodně ostřikovat nechat netoužím!!!

    OdpovědětVymazat