středa 15. května 2013

Setkání podruhé.

Ráno jsem vstala, svítilo sluníčko a všechno bylo úžasné. Do práce jsem kráčela se sluchátky v uších a poskakovala si při Zatančím. Za pár hodin mě čekalo druhé setkání s Robertem Fulghumem.

Až na facebooku jsem pak zjistila, že dnes byla možnost s Robertem také posedět u snídaně či kávy během dne. Bohužel z práce jsem se dostala až po čtvrté a tak jsem tuhle možnost propásla (stejně si nejsem jistá, jestli bych byla schopná nějaké konverzace). 

Netušila jsem kolik lidí v Luxoru bude, ale protože lidé čekali, že autogramiáda začne opravdu až v pět hodin, tak se nekonaly žádné fronty a čekání. 
Vystoupila jsem do prvního patra a seděl tam. Robert a Willow. Na krku měl tradičního motýlka a usmíval se. Začala jsem být trochu nervózní a hodně jsem otálela než jsem knížku opravdu vytáhla a došla za ním ke stolečku. 
Pozdravila jsem a předala mu knihu a on mě poprosil ať podepíšu také já tu jeho - taková malá výměna, aby i on měl podpisy, když jich tolik rozdá. To mě rozesmálo a ráda jsem se podepsala. Dokonce jsem sebrala odvahu a předala svou little note. Obálečku přijal, přičichl k ní (:-D) a s překvapením poděkoval. Snad ho vzkaz i menší překvapení potěší. 
Odcházela jsem s úsměvem na rtech, nadšená, že jsem už podruhé měla možnost vidět svůj velký vzor v tváří  tvář. 
Jen mě trochu mrzí, že jsem si neřekla o fotku - tak snad příště!


3 komentářů :

  1. Já tak závidím všem Pražákům, co tyto skvělé akce mohou navštěvovat. Kdybych neměla den před praktickou maturitou, tak neváhám a 3,5 hodiny cesty obětuju tomu, abych mohla osobně vidět pana Fulghuma. :) Co popisuješ, je neuvěřitelný zážitek. :) Dnes jsem tedy aspoň využila akce nákupu jeho knihy přes e-shop a podpis bych měla taky mít. Tak snad tam bude. :)
    Až dnes jsem objevila tvůj skvělý blog a až budu mít víc času, tak ho přečtu od samého základu! :)

    OdpovědětVymazat
  2. Je fajn, že se dá knížka sehnat aspoň podepsaná :-). Příště ho už určitě chytneš.
    Jinak jsem ráda za novou čtenářku :-).
    A hodně štěstí u maturity!

    OdpovědětVymazat
  3. Míšo, já si od něj snad už budu muset něco přečíst, to jinak nejde! :D

    OdpovědětVymazat