neděle 9. března 2014

Inspiration 01.

Zase se mi tu po nějaké době nakupilo více věcí, o které bych se s Vámi ráda podělila. Na horách jsem se měla bájově, všichni jsme si moc odpočinuli - samotný příspěvek už je v procesu. Zítra zase do pracovního procesu a na ranní jógu. Venku to vypadá, že jaro je v plném proudu - hurá!

Krásné fotografie plné života, které mě ještě víc utrvrzují v tom, že se do NY prostě musím někdy zajet podívat. Cinemagrapsh - NY

Milujeme burgery (ne ty z McDonaldu :-D). Sem tam si tyhle vysoké miláčky děláme i doma a burger grilovačky bývají zkrátka legendární. PornBurger mě hodně inspiroval a už se těším až nějaký recept vyzkouším.

O tom, jak teď ujíždíme na smoothie, jsem vám už říkala. Doporučuju to kdekomu a při hledání stále nových kombinací jsem našla tuhle stránku 500 healthy smoothie recipes

Scrapbooking a zaznamenávání všeho, co se mi děje mě hrozně baví, i když mi vždycky dlouho trvá než se odhodlám k činu. Na pinterestu sleduju hodně nástěnek s tímto tématem a občas na mě vyskočí něco úžasného. Dneska to bylo I am from....

Ještě než jsem odjela na hory, tak jsem si tak jedno odpoledne sedla ke goodreads a vyhlídla si pár kuchařek. A tak mě teď čeká hodně zkoušení a vás doufejme nějaké ty nové recepty. 
Když už jsme u těch receptů - objevila jsem na svém oblíbeném blogu Cup of Jo, nápaditý recept na volské oko v toustu. Dnes vyzkoušeno rovnou 2x a vřele doporučuju dál. Osvěžte si něčím snídani. 

A nakonec tu mám pro vás dva tipy na aplikace do telefonu, co mě zaujaly. První je Seven - aplikace na cvičení. Sedm minut, sedm dní v týdnů, sedm měsíců :-). Je to taková trochu challenge, ale přijde mi to dobrý a nenáročný. A druhá je Avocado - aplikace pro páry. Můžete si posílat fotky a vzkazy. Máte sdílený kalendář, sdílené to-do-listy. S K. jsme si to docela oblíbili. 

2 komentářů :

  1. Avocado máš na můj tip, ne? :-) Seven jsem si nainstaloval už dávno, jen nemáme v bytě stabilní podlahu, tak muzu cvicit az se na konci měsice prestehujem, jsem zvedava. :-) Diky za vsechny tipy!

    OdpovědětVymazat
  2. No vidíš to je pravda vlastně :-), úplně jsem na to zapomněla. Seven jsem objevila mám pocit úplnou náhodou přes facebook, ale zaujalo mě to na první pohled - pro nesportovce jako já je "pouhých" sedm minut lákavých :-D.

    OdpovědětVymazat