sobota 20. listopadu 2010

Working Class Hero.

Mám práci. Mám práci, kterou jsem tolik chtěla. Mám práci, ktrerá mě bude bavit. Mám práci v oboru, který studuju. Když mi zazvonil telefon a řekli mi, že mě berou, skákala jsem po pokoji asi pět minut. Konečně si můžu odškrtnout jednu z nejdůležitějších věcí v to do listu. Od 1. prosince je ze mě tedy pracovní asistent:-).

Tenhle víkend trávíme v Radlicích (sami). K. je takovej nemocnej trochu, musíme to tu "trochu" poklidit, musím udělat ty interpretace. Venku je nejvíc hnusně. I takový víkendy tu máme.
Nádobí už jsem myla asi 3x. Brambory už jsou v hrnci na plotně. Teď ještě maso a zase tuňákový noky (to je tak, když si vyváříme každej svoje oblíbený jídlo). Prostě hospodyňka zase! :-)

Koukám po hrozně hrozně moc dlouhý době na Ally zase. Ten seriál je prostě dokonalej. Ally je jedna z mých nejoblíbenějších postav.
Jako mnozí z vás jsem taky viděla Social network. Byla jsem na to docela zvědavá (kamarádka, co to viděla dřív než já z toho byla docela zklamaná). Mě to nadchlo hrozně moc. Najednou mi facebook připadal úplně jiný než dřív. Když znáte všechny ty věci okolo.... Je v tom najednou mnohem víc.
Filmů jsem teď zvládla docela hodně takže tady jsou moje tipy: Ztraceno v překladu (2003), Baby boom (1987), Zlaté časy rádia (1987), Třpyt v trávě (1961), Majestic (2001).

No a teď už bych se zase měla vrátit k nějakým povinnostem:-). Hezkou sobotu všem!
Písničku od Johna Lennona z nadpisu si můžete poslechnout TADY.

2 komentářů :

  1. Super, gratulace! A kde pracujes?

    OdpovědětVymazat
  2. Rytmus o. s. - pracovního asistenta lidem s mentálním postižením budu dělat :-)

    OdpovědětVymazat