pondělí 30. ledna 2012

Across the universe.

Poslouchám Beatles (cd Let it be), piju bylinkový čaj a je mi zima....


Nastahovala jsem si spoustu starých filmů, co jsem vždycky chtěla vidět a tak teď většinu večerů trávím právě s nimi. Zatím určitě doporučuju Plynové lampy (1944).
Dneska začaly lednové bakalářky a já jsem poprvé od těch svých v září byla na Jaboku. Je pro mě vždycky hrozně zvláštní na tyhle "věci" (maturita, absolutoria, státnice) myslet zpětně, když už je mám za sebou na pozadí toho, že někteří tam sedí a je to pro ně přítomnost. 
Znovu jsem přemýšlela nad tím, jaké by všechno bylo, kdyby se některé věci v mém životě kdysi ubíraly úplně jiným směrem.... To je to dlouhé cestování v dopravních prostředcích kvůli asistencím.
Mám v mysli několik námětů, o kterých bych mohla psát - proč je tak těžké dostat je na papír?
Byla jsem po strašně dlouhé době tančit a trochu pít (bez K.) a bylo to docela osvěžující!
Těším se na hory (opravdu hodně moc), dneska jsem si představovala jak stojím na svahu a vesele si to svištím dolů - asi je to tím, že mám novou výbavu a těším se, až jí vyzkouším v praxi.
Blíží se Valentýn (znamená pro Vás tenhle svátek něco?) a vybírám večeři (jestli máte tipy na něco v Praze, sem s nimi!).
Obnovili jsme s K. zase po nějaké době naše "randíčka" a jsem ráda, že to i po tak dlouhé době někdy takhle pořád funguje. 

Začínám pít kafe; čtu, čtu, čtu; nosím palčáky; plánuju cestu do Paříže!; asistuju; miluju hermelín; trávím víc času doma; těším se na jaro....


4 komentářů :

  1. A co znamená asistovat, smím-li být tak smělá? :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Rande, jeeee, tesim se, az zase nejake popises. A Valentyn jasne, je fajn mit dalsi duvod oslavovat lasku, ne? :)

    OdpovědětVymazat
  3. Ef: dělám pracovního asistenta lidem s mentálním postižením v podporovaným zaměstnávání :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Děkuju, tušila jsem to, ale nebyla jsem si úplně jistá :-)

    OdpovědětVymazat