středa 3. října 2012

Změny.

Dneska si jdeme konečně pro klíče. Asi po třech týdnech konečně zase uvidím náš budoucí byt. Spoustu věcí vám totiž vypadne a i když samozřejmě vím, jak to tam vypadá, tak detaily už vymizely. Prohlídka navíc byla taková informativní a zběžná. Ještě jsme v tu chvíli netušili, že to nakonec bude ten pravý a plácneme si. 
Jsem natěšená a nervózní. Nakoupili jsme už hromadu věcí (hodiny, deku, nádobí, pomůcky do kuchyně, ručníky, svíčky atd.). Ty větší věci (knihovna, stolky a sedačka) na nás teprve čekají, i když vybráno už máme. Máme omezený rozpočet, takže nic honosného, ale jednoduché věci, co se nám líbí - sedačka bude třeba taková. Moc jsme chtěli, aby byla do eLka, aby jsme mohli lenošit (určitě se budeme hádat, kdo tam bude sedět/ležet:-D). Postel a psací stůl díkybohu máme - K. ji minulý týden rozebíral. 
O víkendu mě čeká velké uklízení s maminou, abychom tam, co nejdřív mohli stěhovat naše věci. 
V Ikee jsem za poslední dva týdny byla asi 8x a začínám mít pocit, že až bude tahle počáteční zabydlovací fáze za námi, tak tam hodně dlouho nepůjdu :-D (kdo by to byl řekl, že se i Ikei může člověk nabažit).
V Manu Mana (nebo jak se ten obchod jmenuje) mám vybrány plátna a po vzoru Carrie se chystám na nějaké ty obrázky. 
Po každé když teď jdu z práce domů, přemýšlím nad tím, že už za pár dní takhle chodit nebudu. Nepůjdu přes přechod, pak kolem jednoho paneláku, kolem stromů, zatočím a pár kroků k nám. Změny ročních období budu sledovat úplně jinde. 
Naši teď mají taky své ambiciózní plány a možná, že i je bude čekat stěhování. A byt, kde jsme bydleli posledních víc jak 15 let, zmizí z našich životů úplně. Není tohle zvláštní? Že ve vašem pokoji bude bydlet někdo úplně jiný a vy už se tam nikdy nepodíváte?
Asi nás všechny čeká kupa změn, na které si budeme muset zvyknout.



2 komentářů :

  1. Strašně se těším na fotky bytu!

    OdpovědětVymazat
  2. Plátna teď prý mají nějak výhodně i v Lidlu jsem se dozvěděla :) taky se moc těším na fotky bytu a neboj, změny určitě přinesou spoustu pozitiv :)

    OdpovědětVymazat