středa 6. listopadu 2013

Bullet journal.

Už je to nějakou dobu, co jsem si u Sary na blogu přečetla o bullet journalu. Hrozně mě to nadchlo, protože na psaní deníků, vedení diářů a odškrtání to do listů docela ulítávám. Styl, nápad a jednoduchost.
Neváhala jsem ani vteřinu a bylo jasné, že do toho jdu. 
Netušila jsem, jak složité bude v Praze sehnat ten správný čtverečkovaný sešit (ach jo). Nejdřív jsem přišla o peníze objednávkou moleskinu na stránkách Moleskine4u (které po týdnu od objednávky přestaly fungovat a na mail mi nikdo neodpovídá). Obešla jsem bezpočet knihkupectví a papírnictví, ale nikde jsem nenašla to, co jsem chtěla. Nakonec mě sledování na facebooku upozornilo na zapomenutý Papelote a bylo vymalováno (proč mě to sakra nenapadlo dřív!). Sešit jsem vyzvedla včera - TENTO.


Na internetu jsem si také přečetla hodně recenzí a způsobů, jak to lidé po celém světě využívají. Další výhodou je pro mě právě i to, že vaší kreativitě se meze nekladou. 
Dnes jsem konečně přišla z práce nějak normálně a zasedla jsem k tomu. Návod na stránkách je jednoduchý a věcný, podívat se můžete také na video:


Nemělo by to být časově náročné a mělo by to pomáhat být více organizovaný. Tak co vy na to?

3 komentářů :

  1. Já si toužím pořídit nějaký hříšně drahý diář v kožených deskách a kvalitní pero (prostě proto, že jsem estét a požitkář a mám ráda krásné a kvalitní věci), ale vzhledem k tomu, že diář občas někde zapomenu, si asi tuhle investici budu muset odpustit, neb by se mi nemusela zrovna vyplatit. :-) A bez diáře jsem jak bez ruky. :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Zatím jsem s tím maximálně spokojená a vyloženě se v tom vyžívám! :-) Jinak www.papelote.cz opravdu dopročucuju, dají se tam sehnat pěkné sešity za relativně dobré ceny. Koupě drahého Moleskinu je vždycky trošku váhání no. Ale ztrácení mě zatím nepotkalo (ťuk, ťuk).

    OdpovědětVymazat