pondělí 17. února 2014

Ranní jóga.

Už mám za sebou dvě lekce ranní jógy pro zdravá záda. Opět chodím do studia Yogaspace, které se jen přestěhovalo od Švandova divadla pod Muzeum. Cena i místo jsou pro mě víc než přijatelné a tak každé pondělí vstávám v 6:15 a s úsměvem vyrážím protahovat svoje bolavá záda. 

Opravdu se věnujeme především protahování zad a po obou lekcích jsem odcházela příjemně namožená. Moc se mi líbí prostředí, které je takové čisté, bílé a klidné s tlumeným osvětlením. Během lekce nám do místnosti postupně proudí více sluníčka a den jakoby teprve opravdu začínal. 

Na lekce nás chodí šest (pět žen a jeden muž), ideální počet. Lektorka je mladá slečna, která na mě působí trošku nepřístupným dojmem, ale její vedení lekcí mi vyhovuje - i to, že chodí a opravuje nás.

Do práce chodím uvolněná, v dobré náladě, se sluníčkem v zádech. Mám čas si pročistit hlavu a užít si doznívající pocit z relaxace. 

Překvapuje mě, že mi ani nevadí ranní vstávání a to se K. vrací z nočních směn v rádiu, takže jsem většinou vzhůru tak od čtvrt na šest. Jsem ráda, že jsem se konečně donutila a šla do toho.


2 komentářů :

  1. Já se na jógu chystám už tak dlouho a nemám parťáka!! Tohle zní skvěle!

    OdpovědětVymazat
  2. Já jsem se už do září domlouvala s kamarádkou, ale vůbec to nevyšlo, tak jsem se nakonec kousla a začala sama :-). Neboj se toho!

    OdpovědětVymazat