neděle 30. března 2014

Pennyroyal tea.

K. mi na víkend odjel na velký absolventský sraz tělocvikářů z PEDF a tak jsem měla v plánu makat na diplomce. Hrozně jsem se zasekla na analýze a interpretaci rozhovorů - maličko zoufalství včera. Vůbec si s tím nevím rady, tak doufám, že se objeví někdo, kdo mi s tím bude umět pomoct. 

Naši mě ale vytáhli aspoň na chvilku ven a vydali jsme se společně na Matějskou pouť. Mamka na to byla hrozně natěšená, protože tam nebyla asi dvacet let a bylo to takový hezký vyrazit si někam s rodičema. Dali jsme dvě horský dráhy, nějaký to občerstvení a táta si zastřílel lukem. Matějská klasicky pořád stejná řekla bych. Včera bylo pěkně, tak tam bylo docela dost lidí. 

Večer jsem dočetla Kurta Cobaina a pak o tom několik hodin přemýšlela. Po delší době zase knížka, která mě úplně dostala. Tak jsem si pak na youtube a na googlu projížděla různý fotky, videa a rozhovory a byla jsem z toho celá nějaká nesvá. 

Hledám teď nějakou literaturu o zdravém stravování, tak kdybyste měli nějaké osvědčené tipy - sem s nimi prosím!

Uklidila jsem dneska po půl roce zase skříň a prodávám pár věcí na votočvohoz. Pokud budete chtít, můžete se mrknout SEM

Užívejte zbytku slunečné neděle a zítra přežijte první vstávání do práce v novém letním čase!

2 komentářů :

  1. Me hodne bavila Blazniva sexy dieta od Kris Carr. Je to baeevna knizka, srozumitelne napsana a pro me velmi inspirativni. V knihkupectvi jsem si vyhledla jeste knizku Opravdu zdrave - recepty a tipy, jak jist zasadite. V dubnovem Apetitu je z ni ukazka.

    OdpovědětVymazat
  2. Děkuju za tip! Podívám se po nich :-)

    OdpovědětVymazat