úterý 5. dubna 2011

Something in the way.

Pořád nejsem schopná dát dohromady článek, co chystám už asi měsíc:-), takže se budete muset smířit teďka s těmahle kratšíma, kdy mám prostě potřebu vám něco ukázat nebo říct;-).

Mám dokoukanou skoro první řadu Felicity (klikněte na odkaz a dostanete se na stránky o seriálu, které pořád fungují!) a zlepšuju si tak svojí angličtinu (hahaha). Co se týče toho jak rozumím, řekla bych, že fakt asi nemám problém (Felicity je toho dokladem:-D), ale jakmile dojde na moje mluvení -> KONEC! Okamžitě se projeví můj mluvící blok a já zapomenu i základní slovíčka (ty úplně základní, co vám řeknou i děti ve školce) a když pak o hodinu později znova projíždím celou situaci, tak mě v hlavě napadají úplná souvětí v angličtině a problém nemám. Jenže prostě jakmile mám na někoho promluvit, stává se ze mě totální dement:-D. Jsem zvědavá jestli někdy budu moct mluvit anglicky i jinak než sama se sebou a ve svý hlavě ... a nesmějte se mi!!!

Už minule jsem vám taky chtěla ukázat tyhle Moleskine stránky, kde si můžete koupit různý diáře nějak upravený lidma. Některý kousky jsou fakt krásný, i když ty ceny zas až tak ne. :-)

V práci to dneska bylo takový šílený (asi poprvé po čtyřech měsících, co tam jsem), ale zase jsem stihla udělat nějaký věci (jako udělat si zápisy a připravit věci na bakalářku), takže jsem to nakonec přežila a doufám, že ve čtvrtek už to bude lepší. 

Víc jsem vám snad ukázat nebo říct nechtěla, ale zatím jako žádný last.fm odkazy, tak se koukejte polepšit!!!


2 komentářů :

  1. Já v last.fm nejedu, i když jsem si tam kdysi udělal účet...jedu v iTunes, no. :)
    A krásnej obrázek a na moleskine zírám, ach.

    OdpovědětVymazat
  2. Já už tam měla účet taky nějak kdysi, pak jsem na to úplně zapomněla a teď se od toho neodtrhnu:-).
    Ty moleskiny jsou dokonalý... možná, že ten na příští rok si tam vyberu:-)

    OdpovědětVymazat