pátek 17. září 2010

Day One.

Úplně první příspěvek psaný na mém notebooku. Ano už i já jsem se stala majitelkou téhle vymoženosti (a jak jsem se na to těšila). Od úterka jsem tedy, co se počítače týká mobilní:-).

Jinak se žádné závratné novinky nekonají. Nemůžu pařit, nemůžu výletit, nemůžu nic. Jediné, co dělám je, že sedím doma (u babi nebo u K.) a učím se (nebo se aspoň přesvědčuju, že se učím). Strašně moc mě to nebaví a docela často propadám panice, že to prostě nestihnu, protože jsem líná a radši dělám milion jiných věcí. Začala jsem v sobotu. Je čtvrtek a já jsem u třetí otázky z třiceti a do závěreček mi zbývá přesně 24 dní. Musím být na sebe tvrdší, jinak nikdy žádnej titul mít nebudu!

Už mám doma konečně naušničky, co jsem si objednala u Cassidy (a jsou nejvíc dokonalý a jsem z nich nadšená) a taky mi přišla knížka Sex ve městě, co jsem objednávala na aukru. Shodou okolností jsem u obou balíčků měla moc milý vzkaz:-). Aspoň něco mi teď udělalo radost.

Co se týká těch nedůležitých věcí, co teď dělám tak: naprosto nepochopitelně jsem začala koukat na nejvíc "debilní" seriál (nesmějte se mi!) The Secret Life of the American Teenager (ale nemůžu si pomoct:-D), hraju Treasure Isle na FB, přidávám autory a knihy do databázeknih a taky pořád stahuju nějaký filmy. A jestli ty závěrečky nakonec nedám, tak to bude chyba jen těhle věcí, který mě lákaj :-).

Natálije začala jednu takovu z těch věcí Day 1 - 30. Tak s tím teda začnu taky (protože mě tyhle věci baví) a jsem zvědavá jestli to vydržím přidávat po dnech:-). Co vás tam čeká vám tady nenapíšu (si to stejně můžete najít jinde a nebo se nechte překvapit).

DAY 01 - 15 interesting facts about yourself
  • Strach. Věc, která fakt hoodně hodně moc ovlivňovala a pořád ovlivňuje můj život. Něco, co ke mě zkrátka patří, i když málo kdo ví... 
  • Knížky. Klasika - já prostě čtu všude a pořád. Myslím, že tohle je u mě neodmyslitelný:-). Všichni vědí, všichni znají - jsem knihomol:-). 
  • Pandy. Miluju tyhle zvířátka nejvíc nejvíc ze všech zvířátek. Miluju je tak moc, že jsem kvůli nim jela do Vídně do zoo. Miluju je tak od pátý třídy, co jsem s nima měla penál - ale láska je to trvalá:-D.
  • Sociální práce. Noo takže:-) - škola. Pomáhání lidem. Neustálý hledání nových možností a hranic, který mám. Je to zajímavý, náročný, někdy šílený - ale prostě mě to baví. 
  • Deníky. Píšu si deníky, už fáákt dlouho. Ten nejstarší je někdy z druhý třídy na základce (a taky je nejvtipnější). Teď už teda píšu jen tak krátce do Moleskinu, ale držím se toho:-). 
  • Disneyland. Joo byla jsem v Disneylandu v Paříži a nebylo mi deset, ale dvacet:-). A bylo to skvělí a byla jsem z toho úplně v pytli. Jeden z největších zážitků v mym životě a jela bych klidně zas:-).
  • Ritutály. Jsou věci, který prostě dělávám a bez nich bych si připadala divně (což někomu může připadat divný). Všechno třeba zaťukávám do zubů, sleduju jaký číslo má metro, kterým jedu, furt něco počítám (dlaždice, okna, vajgly na zastávce) a tak.... trochu divný nooo:-) 
  • Psaní. Na to bych úplně zapomněla. Tak trochu si píšu a jednou mi dokonce jednu povídku otiskli:-). 
  • Rychle mluvím. Joo kdo na to není zvyklej tak někdy fakt nestíhá (že?). Jsem docela upovídaná a když mě to chytne a já prostě chci něco důležitýho říct, tak jedu šílenou rychlostí, dokud ty myšlenky mám a dokud mi do nich někdo neskočí. 
  • Všechno schovávám. Jsem trochu úchyl a schovávám si hrozně moc věcí, který normální lidi vyhoděj. Fakt nechtějte vědět, co všechno byste našli v mý krabici s těmahle věcma :-D. 
  • Nesportovec. Jako jsem fakt totální dřevo na jakýkoliv sporty:-D. Úplná pitoma no. Je fakt, že co jsem teď s K., tak mě lidi nepoznávaj, protože jsem docela začala "makat", ale sportovec ze mě asi nebude no. 
  • Vaření. Poslední dobou hrozně ráda vařím a peču a experimentuju a hrozně se těším na vlastní kuchyň a tak.
  • Blogování. Už od roku 2003 si píšu blog/web/stránky. Začínalo to jako takovej puberťáckej blog, kde jsme se s kamarádkou mohli vyřádit a skončilo takhle.
  • Popcorn. Můžu jíst slanej popcorn (ale ne z mikrovlnky!) pořád pořád pořád. Taková moje klasická kombinace k filmu, psaní nebo tak je: popcorn, lambrusco, čokoláda (milka milk cream) a šumivý Ferda Mravenec bonbony:-D.
  • Poslední divná věc na konec. Když vařím rýži tak se nikdy nepodívám kolik je hodin:-D (a K. mi za to vždycky hrozně nadává), ale já to prostě tak nějak poznám, když už je:-).
     

2 komentářů :